Selecteer een pagina

AJ Sports Den Haag aan de Dierenselaan staat al 70 jaar garant voor een innovatief en breed assortiment op het gebied van zaal- en veldsporten, waarbij service en voorlichting hoog in het vaandel staan. Deze gerenommeerde sportartikelenzaak is hoofdsponsor van diverse sportverenigingen in de regio. “Met ons ervaren team staan wij al zeventig jaar garant voor service, gezelligheid en een passend advies,” vertelt eigenaar Frits Lubout enthousiast.

Ruim 70 jaar geleden zijn de gebroeders Van den IJssel begonnen aan het Westeinde in Den Haag. In de oorlogsjaren vervaardigden zij noodgedwongen lederen ballen en schoenen van Duitse legerlaarzen wat later uitgroeide tot hun specialisme in zaal- en veldsporten. In 1976 is Frits Lubout in loondienst getreden en heeft later de zaak overgenomen. Al jaren begeeft AJ Sports zich op de markt van voetbal, handbal, korfbal, volleybal, tennis en running. “Ons team bestaat uit een vaste kern medewerkers met een sportachtergrond en een scala aan hoogwaardige kennis en advies,” vervolgt Frits.

Persoonlijke benadering
AJ Sports onderscheidt zich door kwaliteit, snelheid, service en flexibiliteit. Bij AJ Sports worden alle vragen en behoeften van de klant individueel per sporttak bekeken. Of het nu gaat om de aanmeting van de juiste sportschoen, keeperhandschoenen, bespanning van een tennisracket of dat het gaat om de aankleding van een verenigingsteam. Bij elke klant worden de behoeften en wensen goed in kaart gebracht. Aan de hand hiervan bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Via webshop bestellen
Naast een uitgebreide top collectie sportschoenen en zaal- en veldsportkleding heeft AJ Sports ook een ruim aanbod zoals ballen, petten, grips, pols- en hoofdbanden, sokken, beschermers, bidons en sporttassen. “Mocht het gewenste artikel niet op voorraad zijn kunnen onze medewerkers dat uiteraard bestellen,” besluit Frits. “Via onze webshop zijn ook veel van onze artikelen te bekijken en te bestellen.”

Contact
AJ Sports is gevestigd aan de Dierenselaan 47-49 in Den Haag. Tel. 070-3458555. Email:
info@ajsports.nl. Zie ook www.ajsports.nl voor de webshop of de Facebookpagina.
De openingstijden zijn op maandag van 13.00-18.00 uur, op dinsdag en woensdag van 9.30-18.00 uur, op donderdag van 9.30-20.00 uur, op vrijdag van 9.30-18.00 uur en op zaterdag van 9.00-17.30 uur. Voldoende parkeergelegenheid aanwezig en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.