Selecteer een pagina

In het laatste weekend van mei wordt de Voorjaarsmarkt in Den Haag op de Dierenselaan/Apeldoornselaan georganiseerd door Star Promotions i.s.m. ondernemersvereniging Dierenselaan/Apeldoornselaan. De Voorjaarsmarkt vindt plaats op:

Vrijdag          25 mei           van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag       26 mei           van 10:00 tot 18:00 uur
Zondag         27 mei           van 11:00 tot 18:00 uur

Uiteraard is er weer gezorgd voor een veelzijdig aanbod van uiteenlopende artikelen en activiteiten verdeeld over ongeveer 150 kramen. Denkt u hierbij onder andere aan diverse kleding, modeartikelen, sieraden, huis en tuin producten, dieren benodigdheden, bed textiel, lederwaren, cadeauartikelen, multimedia, cosmetica, parfum en speelgoed.

Uiteraard kunt u op de Voorjaarsmarkt in Den Haag – Dierenselaan/Apeldoornselaan ook terecht voor lekkere hapjes zoals diverse broodjes met o.a. hamburger en beenham, Vietnamese loempia’s, Italiaans schepijs, poffertjes, snoep, bara’s, roti, Italiaanse snacks, vis, Surinaamse snacks,  churros en heerlijk vers fruit. Natuurlijk staat de frisdrank ijskoud en is de koffie en thee klaar om geconsumeerd te worden.

Naast het veelzijdig aanbod op de marktkramen is er in het winkelcentrum ook voor de kinderen een hoop te doen. Zo kan er een ritje gemaakt worden in de draaimolen. Er kan gesprongen worden op het springkussen of voor wat meer hoogte in de bungee jump! Ontspannen kan ook én dan wel op schattige pony’s die een klein rondje door het winkelcentrum lopen.