Selecteer een pagina

Bun.Run is platform dat zich richt op het bundelen van de vraag voor lokale bezorging. Dit zodat meerdere ondernemers samen de kosten van lokale bezorging en die van de bezorgers zelf, kunnen delen en zodoende flexibel, zonder vaste kosten kunnen inspelen op de groeiende vraag voor bezorging op afroep.

Inmiddels hebben zich meer dan 60 Runners aangemeld bij het Bun.Run-collectief. De Runners zijn lokale ZPP’ers of particulieren die zich beschikbaar melden via een mobiele app en zo opgeroepen kunnen worden, vanuit de buurt. Zo zijn er Runners beschikbaar die met hun eigen fiets, brommer, (bestel)auto of zelfs per bakfiets of per motor, lokaal kunnen bezorgen cq ophalen. Zijn doen dit op afroep dus wanneer de ondernemer dit nodig heeft of wanneer de klant het ’t beste schikt.

Een exclusieve Runner voor een directe opdracht van A naar B wordt nu aangeboden vanaf voor de introductieprijs van €4,99 waarvoor zij tot 5 Km bezorgen. Wanneer er meerdere ondernemers samenwerken en opdrachten gebundeld kunnen worden wordt dit nog voordeliger! Als ondernemer in Den Haag kunt u zich nu aansluiten bij dit collectief en vandaag nog starten met het aanbieden van een bezorgservice.

Brochure: Bun.Run Bezorgers op afroep

Facebook Bun.Run