Selecteer een pagina
Zuiderpark Service Apotheek

De apotheker(s) en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Afhaalservice Pharmaself

Nooit meer in de rij voor uw medicijnen!
U kunt nu, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw medicijnen en handverkoop afhalen uit onze Pharmaself automaat.

Hoe werkt de Pharmaself?
Wanneer uw medicijnen klaar zijn krijgt u een sms bericht met een afhaalcode op uw mobiele telefoon. Met deze code kunt u via het touchscreen op de robot met de knop “afhalen medicatie” uw medicijnen afhalen.

Meld u zich nu aan om in het vervolg uw medicatie op te halen uit onze Pharmaself.

 

Apothekers:
Drs. J. van Deursen
Mw. Drs. E.R. van der Valk
Mw. Drs. S. Skobic

www.zuiderparkapotheek.nl

De apotheek is geopend:
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur

Zuiderpark Apotheek
Apeldoornselaan 265
2573 LK Den Haag
+31 (0)70 302 20 10
info@zuiderparkapotheek.nl

Service Apotheek entree